Nový projekt Prostějov Domamyslická

Představujeme Vám náš nový projekt Prostějov Domamyslická, výstavbu osmi rodinných domů na klíč, s dispozicí 4+kk a o užitné ploše 116 metrů čtverečních.

Více

HP110 – nový projekt

Po několika žádostech jsme se rozhodli zvětšit náš úspěšný projekt dřevostavby HP90 a vznikl dům HP110.

Více

Pozvánka na Stavotech

Přijďte na stavební a technický veletrh Stavotech Olomouc, kde neoficiálně představíme náš nový projekt typového rodinného domu: HP110.

Více

Příprava a realizace

Co vše je potřeba udělat pro stavbu rodinného domu? Následující manuál Vás provede výstavbou krok za krokem.

Více

Stavební povolení

Pokud jste se rozhodli realizovat stavbu rodinného domu, vzniká vám povinnost zajistit si u stavebního úřadu stavební povolení.

Více

Úpravy typových domů

V případě, že dům, který jste si z naší nabídky vybrali, nevyhovuje zcela vašim představám, nabízíme vám možnost jeho úpravy.

Více

Golf Michalovice 2

Druhá etapa řadových domů v Michalovicích – 8 řadových domů se nachází na pozemku s JV orientací zahrad a je prostorově uspořádáno do jednoho bloku.

Více

Golf Michalovice

Po úspěšném projektu domů Na Vandrovce a Na Celně představujeme projekt 10 řadových domů v Mladé Boleslavi – lokalita Golf Michalovice.

Více

Řadové domy Na Celně

Po úspěšném projektu 5-ti řadových domů Na Vandrovce představujeme další projekt 14-ti řadových domů Na Celně – Mladá Boleslav.

Více

Rezidence Havlíčkova

Celý koncept tohoto projektu je postaven na jedinečné poloze v centru Mladé Boleslavi. Rezidence Havlíčkova obsahuje 24 bytů různých velikostí.

Více