Jste z Prostějova, Olomouce či okolí, láká vás bydlení v rodinném domě a přitom nechcete přijít o veškeré výhody života ve městě? Cestujete za prací a hledáte lokalitu skvěle dostupnou na dálnici do Olomouce nebo do Brna? Unavuje vás dlouhé dojíždění s dětmi do školy a všechny jejich zájmové kroužky?

Proto v nově vznikající lokalitě, která navazuje na ulici Karla Kryla v Držovicích, přicházíme s nabídkou další novostavby. Tentokrát jsme pro vás připravili moderní dvojdům, každý s dispozicí 4+kk+garáž a celkovou užitnou plochou téměř 167m2. Vyhověli jsme velmi častému požadavku našich klientů, proto je v přízemí domu umístěna garáž, dále prostorný obývací pokoj s kuchyní, koupelna a technické zázemí. V patře tři samostatné pokoje, dvě šatny a druhá koupelna.

Dům bude vytápěn tepelným čerpadlem vzduch/voda. Ve vysokém standardu najdete např. komín pro instalaci krbových kamen nebo krbové obestavby, přípravu pro venkovní žaluzie, přípravu pro klimatizaci, úpravnu tvrdé vody a nezámrzný venkovní ventil na vodu. Výstavbu nabízíme ve 2 fázích, jako dům k dokončení nebo na klíč. K dokončení bude stavba uvnitř s omítkami, hrubými podlahami, SDK podhledy a bude připravena na finální práce (koupelna, WC, podlahy, interiérové dveře a výmalba).

Domy budou v obou fázích prodeje z venku dokončené a napojené na veškeré inženýrské sítě (tlaková kanalizace, vodovod, vsak dešťových vod a elektřinu), budou provedeny venkovní zpevněné plochy, oplocení boční i zadní části pozemku. Místo výstavby je za ulicí Karla Kryla, v pěší docházce města Prostějov, nedaleko od obchodní zóny Tesco, Arkáda, OBI. Dobrá dostupnost dálnice směr Olomouc i Vyškov (BRNO) cca 2 min jízdy autem od domu na dálnici. Kousek od výstavby je dětské hřiště a park s WORK OUT venkovní "posilovnou". Využijte zajištění výhodného financování, které vám můžeme prostřednictvím našeho finančního poradce zprostředkovat. Jsme přímo realizační firma a také developer. Uvedená cena v inzerátu je včetně pozemku o velikosti 388m2. Zahájení výstavby bude na podzim letošního roku a dokončení za 12 měsíců.

Bližší informace vám rád sdělím po telefonu, případně na osobní schůzce.

Martin Valuš, 608 345 006, martin.valus@seznam.cz